Preview Mode Links will not work in preview mode

I VÅR ZON

Oct 31, 2018

Identitet & uttryck får ni höra om i avsnitt 7! Vi diskuterar "komma ut"-begreppet, hur identitet speglas i utseende, stegen till att våga leva öppet och hur du kan bli en lika bra ally som vår gamla idrottslärare Jon. 


IG Alva: https://www.instagram.com/alv.a/

IG Freja: https://www.instagram.com/lindbergfrejas/


Oct 24, 2018

I sjätte avsnittet kör vi 30-ish snabba (långsamma ni känner ju oss) frågor bland annat om hur en kyss skulle förstöra vår relation, sårbarhet, familjekonstellationer, vårt enorma bekräftelsebehov, rättegången som förändrade Alvas liv, vår oPKiga humor och Alvas straighta butchmamma!



Oct 10, 2018

Avsnitt fyra har fokus på hur Berlin gav Alva hemlängtan och Solsidan-feber som i sin tur smittade Freja till att ställa in sexklubbsbesöken för att äta chips till Ove Sundberg & Co. Sen flyttar Alva hemifrån och Freja berättar om helvetet på nya jobbet med stängd identitet- en överlevnadsstrategi...


Oct 3, 2018

Tredje avsnittet av I VÅR ZON bjuder på penetrationssnack och flera års uttöjning av fitta. Det är underlivsynonymer, det är p-piller, det är kofötter hos gynekologen. Är det bara Alva och Freja som spottar i matrester och varför i helvete är alla marknadens dildos pulserande åderpålar?

INSTAGRAM:
@alv.a